ចំនួននៃសារធាតុបំប៉ន
តារាងធាតុបំប៉ន:ការពិសា ក្នុង 100ក | ក្នុង 30ក
ថាមពល:361 kcal | 108 kcal
ថាមពល: 1538 Kj | 461 Kj
ខ្លាញ់:3.7 ក | 1.1 ក
ដែលមានងាស៊ីដជាតិខ្លាញ់:2.1 g | 0.6 g
កាបូអ៊ីដ្រាត: 14 g | 4.2 g
ជាតិស្ករ:10 g | 3.1 g
ប្រូតេអ៊ីន: 70 g | 21 g
អំបិល:1.3 ក | 0.45 ក
តួនាទីរបស់ប្រូតេអ៊ីន
មានសារធាតុបំប៉នធំៗ៣: ប្រូតេអ៊ីន ខ្លាញ់ និងកាបូអ៊ីដ្រាត អ្វីដែលសារថាតុនេះធ្វើការនោះគឺផ្តល់នូវថាមពលទៅរាងកាយជាទម្រង់កាឡូរី ក្នុងចំណោមអត្ថប្រយោជន៏ដទៃទៀត
កាបូអ៊ីដ្រាតជាប្រភពចម្បងនៃថាមពលជូនទៅដល់រាងកាយនិងធ្វើជាគ្រឿងបញ្ឆេះដ៏ឥតខ្ចោះដល់ការហាត់ប្រាណប្រូតេអ៊ីនជាគ្រឿងបំប៉នធំមួយក្នុងចំណោមគ្រឿងទាំង៣ ហើយវាពិតជាសំខាន់ក្នុងការបង្កើនម៉ាស់សាច់ដុំ និងការដំណើរការនៃរាងកាយបានត្រឹមត្រូវ
របៀបក្នុងការរៀបចំម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនរបស់អ្នក?
យើងសូមណែនាំឲ្យលាយម៉្សៅ២ស្គូបបញ្ចូលគ្នាជាមួយនិងទឹក 150 មល (ស្មើរនិង 30ក) នៅក្នុងដបក្រឡុក
ថែមរឺថយបរិមាណទឹកតាមចិត្តអ្នកចង់បានលាយគ្នារយះពេល៣០វិនាទី រួចពិសាវាចុះ
សម្រាប់ចង់បានទឹករាងខាប់ជាងមុន សូមលាយម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនជាមួយភេសជ្ជះធ្វើពីពពួករុក្ខជាតិ រឺទឹកដោះគោសូមពិសាវាក្នុងរយះពេលមួយម៉ោងពេលលាយវាហើយ
តើម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនជាអ្វី?
ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនជាពពួកប្រូតេអ៊ីនដែលមានជាតិឡាក់តូសេរូម (ទឹកដោះគោ)
ជម្រើសរបស់យើងសម្រាប់ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនថ្មីនេះ
ចំណុះ 21 ក្រាមនៃប្រូតេអ៊ីន និងចំណុះ 5.2 ក្រាមនៃ BCAAs ក្នុងមួយដបអាចជួយអ្នកឲ្យឈានបានដល់គោលដៅហាត់បាន។
ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនថ្មីនេះធ្វើនៅប្រទេសបារាំងធាតុផ្សំរបស់ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនយកមកពីប្រទេសនៃសហភាពអ៊ឺរ៉ុប
យើងជ្រើសរើសយកការបន្ថែមរសជាតិដើមនិងការចម្រាញ់ជាតិពីដើម (steviol glycosides)ដែលជាធាតុផ្សំដ៏ផ្អែមខ្លាំងមួយទាញយកពីធាតុផ្សំរបស់ធម្មជាតិវាចម្រាញ់ចេញពីដើម ដែលជារុក្ខជាតិមានប្រភពមកពីអាមេរិកខាងត្បូង ដែលស្លឹករបស់វាមានរសជាតិផ្អែម
រសជាតិ ហើយនិងរូបមន្តអាចខ្លីហើយសមញ្ញ
យើងបានដាក់ការខិតខំប្រឹងប្រែងយ៉ាងខ្លាំងទៅលើម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនដែលមានរសជាតិថេរនិងជាប់បានយូរ
បើសិនជាអ្នកស៊ាំទៅនិងម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនណាដែលមានជាតិផ្អែមបែបកែច្នៃដូចជា sucralose និង acesulfame K ដូច្នេះរសជាតិនៃម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនថ្មីនេះអាចរាងសាបបន្តិចសម្រាប់អ្នកពេលពិសាលើកដំបូង
ដើម្បីបង្កើនរសជាតិ អ្នកអាចថែមថយនៃចំនួនទឹកដែលអ្នកលាយជាមួយម៉្សៅបានលៃលកវាត្រឹម 50 មល នោះវានឹងផ្លាស់ប្តូរនូវរសជាតិនិងកំហាប់បានយ៉ាងខ្លាំង
គោរពតាមការធ្វើតេស្តដែលបានធ្វើ ការណែនាំរបស់យើងគឺចំណុះ 150 មល ក្នុងមួយដប
គុណភាពនៃការផលិតនិងការទទួលស្គាល់
ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនយើងផលិតនៅប្រទេសបារាំង ធាតុផ្សំរបស់ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនយកមកពីប្រទេសនៃសហភាពអ៊ឺរ៉ុប
ទទួលស្គាល់ដោយកន្លែងផលិតអាហារ IFS
ផលិតផលធ្វើតាមការអនុវត្តនៃការផលិតត្រឹមត្រូវនិងគោលការណ៏នៃ HACCP
ស្តង់ដារ ISO 26 000
ការគ្រប់គ្រងគុណភាពរួមមានការពិនិត្យមើលលើ ធាតុគីមីដល់រាងកាយ ញាណ មីក្រូជីវសាស្រ្ត ជាតិពុល នៅសង្វាក់ផលិតកម្មចុងក្រោយរបស់់ផលិតផល:គោរពតាមគោលការណ៏អនាម័យនិងគុណភាពនៃរសជាតិដែលមានការធានា
ពេលណាគួរតែពិសាម៉្សៅប្រូតេអ៊ីននេះ?
ពិសាវាក្នុងរយះពេល៣០នាទីបន្ទាប់ពីហាត់កីឡាចប់
សូមណែនាំឲ្យលាងដបក្រឡុកភ្លាមៗបន្ទាប់ពីប្រើប្រាស់រួច
អ្នកអាចបំប៉នវាពីលើរបបអាហារអ្នកដោយពិសាម៉្សៅប្រូតេអ៊ីននៅពេលព្រឹករឺមុនពេលហាត់
សេចក្តីណែនាំឲ្យប្រើប្រាស់
បន្ថែមពីលើសកម្មភាពផ្នែករាងកាយ វាពិតជាសំខាន់ណាស់ក្នុងការរក្សានូវរបបអាហាឲ្យប្លែកគ្នា មានតុល្យភាព និងរក្សានូវជីវិតរស់នៅបែបសុខភាពល្អ
សម្រាប់ការប្រើប្រាស់រយះពេលយូរ (> 6-8 សប្តាហ៏) វាពិតជាចាំបាច់ណាស់ក្នុងការស្វែងរកដំបូន្មានពីគ្រូពេទ្យ
ផលិតផលនេះមិនណែនាំជូនដល់អ្នកដែលមានបញ្ហាខ្សោយក្រលៀន ខ្សោយថ្លើម ស្ត្រីមានផ្ទៃពោះ និងក្មេងមានអាយុក្រោម១៤ឆ្នាំនោះទេសូមដាក់ឲ្យឆ្ងាយពីក្មេង
សារជាតិឡាក់តូសក្នុង 100ក
+/- 10ក